4 October 2013

COLLAGEN POWDER SHAKLEE: TESTIMONI PENGGUNA

Salam ceria semua, harini nak cita tentang Collagen Powder Shaklee (CPS).. Memang tgh HOT HOT HOT sekarang nih.. ape lagi Shaklee buat promosi collagen BUY 6 FREE 1 sepanjang oktober ini.. Ramai yang dah mengamalkannya dan puas hati seawal belum habis kotak pertama pun.. 



Jom lihat testimoni mereka yang dah berjaya cantik dan sihat dengan CPS.

 Testimoni Bergambar:

Gambar 1

 Gambar 2


Gambar 3

 Gambar 4

Gambar 5

Ini yang tak bergambar:


Testimoni 1


 Testimoni 2

 Testimoni 3


 
 Testimoni 4


 Testimoni 5



Ada banyak lagi testimoni.. Bukan kulit muka je yang bertambah baik, kulit seluruh badan pun sama. tumit kaki yang kering rosak pun boleh baik..


OK, macam mana? teruja tak dengan hasilnya? So apa tunggu lagi, dapatkan segera stok anda sebelum tamat tempoh promosi. Jom ubah dengan penampilan yang lebih Segar dan semangat :)

Jom dapatkan produk Shaklee daripada saya. Konsultasi PERCUMA & TIPS EXCLUSIVE untuk anda. COD area SEREMBAN, SENAWANG, KUALA PILAH dan yang berdekatan. Boleh hubungi saya untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Saya akan pos ke alamat anda di seluruh Malaysia.

SALIZA RAMLY (ID 956714)
FB: Sally za
FanPage:Adorable Life Zone
No Tel: 012-2979869
Email: sallyramly@gmail.com
COD area: Seremban, Senawang, Kuala Pilah
POS ke seluruh Malaysia

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease



Post a Comment

 

THE FIRST WEALTH IS HEALTH by JIAKREATIF╬×LT™