25 October 2013

TESTIMONI VITAMIN SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU

Vitamin Shaklee mmg bagus diambil ketika menyusukan anak.. pengalaman saya sendiri.. masa anak 1st lahir susu xkuar pun.. ade la 2 ke  titik.. saya bagi anak dia menangis teruk sebab tak puas. dah urut pun tak byk jugak.. askhirnye kena topup dengan formula milk.. memas sedih tapi xde pilihan kan. so, masa mengandung anak kedua sy mmg nekad nak fully breastfeed. So awal2 lg dah beli set berpantang+menyusu SHAKLEE.. Alhamdulillah.. baby blom lahir lagi susu dah menitik keluar.. sangat happy dengan keberkesanan milk booster shaklee.. tapi apa2 pun semuanya dengan izin Allah juga..

jom baca testimoni mereka yg puas hati:


TESTIMONI 1


TESTIMONI 2
 


TESTIMONI 3


TESTIMONI 4
 


 TESTIMONI 5
 


TESTIMONI 6
 


TESTIMONI 7
  

TESTIMONI 8
 



 TESTIMONI 9
 

TESTIMONI 10
 


 TESTIMONI 11
 

Seronok baca testimoni kwn2 yang suke dgn set penyusuan shaklee ni.. memang terbaik.


Jom dapatkan produk Shaklee daripada saya. Konsultasi PERCUMA & TIPS EXCLUSIVE untuk anda. COD area SEREMBAN, SENAWANG, KUALA PILAH dan yang berdekatan. Boleh hubungi saya untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Saya akan pos ke alamat anda di seluruh Malaysia.

SALIZA RAMLY (ID 956714)
FB: Sally za
FanPage:Adorable Life Zone
No Tel: 012-2979869
Email: sallyramly@gmail.com
COD area: Seremban, Senawang, Kuala Pilah
POS ke seluruh Malaysia

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease





Post a Comment

 

THE FIRST WEALTH IS HEALTH by JIAKREATIF╬×LT™