26 February 2014

Tingkatkan Metabolisma & Kekal Bertenaga Dengan Cinch Energy Tea Mix Shaklee!

Assalammualaikum.. harini sy nak kongsikan tentang Teh Shaklee.. hii.. kwn2 ada masalah metabolisma rendah? atau lemah dan kurang bertenaga? Anda boleh la cuba teh Shaklee ni.. Memang terbaik! Jom baca utk apa teh Shaklee ni..

CINCH ENERGY TEA MIX shaklee adalah produk yg terbaik untuk menaikkan metabolisme. Bukan sahaja utk meningkatkan metabolisme malah untuk menggalakkan tenaga, memberi tenaga sepanjang hari.

Kalau anda ada masalah metabolisma yang slow, dah cuba diet sendiri tapi gagal, dah cuba kurangkan nasi dan bersenam tapi masih gagal, mungkin salah satu kurang berjaya adalah sebab metabolisma anda terlalu rendah dan tidak dapat membakar kalori dengan sebaik mungkin.

Keistimewaan Cinch Energy Tea Mix Shaklee

Cinch Energy Tea Mix ini diambil bersama-sama dengan Cinch Shake Mix Shaklee dan produk-produk untuk tujuan pelangsingan lain yang telah dicadangkan oleh Shaklee. Energy Tea Mix dapat diminum sebagai snek ataupun minuman ringan waktu petang terutamanya bagi penggemar teh. Energy Tea Mix Shaklee adalah kurang gula dan semestinya sangat bagus untuk kesihatan. Selain itu, keistimewaan Enerygy Tea Mix ini ialah:

  • Selamat dan merupakan penggalak tenaga semulajadi
  • Ditambah dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  • Pilihan alternatif terbaik menggantikan kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh
  • Tanpa gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis 

Bahan Utama Dalam Cinch Energy Tea Mix Shaklee
Diperbuat daripada Eksklusif T-Lift - Campuran teh dalam Shaklee Cinch Energy Tea Mix. Campuran 4 jenis teh ini mempunyai khasiat hebat masing-masing selain daripada peranan utama teh sendiri yang sememangnya terkenal sebagai antioksidan yang sangat hebat untuk tubuh!

  1. Matcha Green Tea Powder - Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.
  2. Red Tea Extract - Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol - pejuang kanser yang kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor daripada merebak.
  3. White Tea Extract - Juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
  4. Rooibos Red Tea Extract - Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan, kaya dengan sebatian polifenol - antioksidan.

Antara fungsi ekstrak utama Cinch Energy Tea Mix ini ialah:
  • MATCHA GREEN TEA- antioksida yang sangat tinggi- energy booster- metabolisme booster- bakar kalori up to 4 x ganda
  • TAURINA - menggalakkan metabolisme- lebih bertenaga- larutkan lemak- membantu menghasilkan otot tanpa lemak
  • WHITE TEA- membakar lemak – lemak berlebihan- menghalang penghasilan sel lemak yang tak perlu- meningkatkan metabolisme
  • ROOIBOS RED TEA  - melarutkan lemak- meningkatkan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak- agen detox yang kuat

Testimoni yg best!:
 


Cinch tea ni dalam bentuk sachet dan senang nak bawa ke mana2, boleh bancuh panas atau sejuk, kalau nak cepat senang jer...masukkan dalam botol air lepastu shake2 sampai sebati dan terus minum,memang menyegarkan dan terus rasa bertenaga je sepanjang hari, nak jimat buat dalam botol besar dan boleh minum banyak kali.

Jom dapatkan produk Shaklee daripada saya. Konsultasi PERCUMA & TIPS EXCLUSIVE untuk anda. COD area SEREMBAN, SENAWANG, KUALA PILAH dan yang berdekatan. Boleh hubungi saya untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Saya akan pos ke alamat anda di seluruh Malaysia.

SALIZA RAMLY (ID 956714)
FB: Sally za
FanPage:Adorable Life Zone
No Tel: 012-2979869
Email: sallyramly@gmail.com
COD area: Seremban, Senawang, Kuala Pilah
POS ke seluruh Malaysia




 

THE FIRST WEALTH IS HEALTH by JIAKREATIF╬×LT™