25 February 2014

Performance Drink Shaklee

Assalammualaikum.. Apa kbr semua?? Hari ini saya nak berkongsi informasi dengan semua tentang Kebaikan Dan Manfaat minuman Performance Drink Shaklee yang sangat hebat dan tidak ada pada minuman Isotonic jenis yang lain yang biasa terdapat di pasaran. Kan sekarang ni pula cuaca sangat panas.. mmg bagu sjika anda amalkan PD shaklee ini utk bantu kekalkan diri anda spy cergas sepanjang hari.
 
 http://4.bp.blogspot.com/-orkZLt3_fxQ/UUkXLHCNbvI/AAAAAAAAAl8/12z7V-RND2k/s640/PD.jpg


Apa Itu Performance Drink Shaklee..???
  • Performance Drink Shaklee ialah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna, berkhasiat dan tidak bergas.
  • Performance Drink Shaklee telah terbukti secara klinikal menghidratkan anda lebih cepat berbanding air.
  • Performance Drink Shaklee memberikan tenaga segera kepada tubuh dan menyokong penghidratan pada tahap optimum. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dan campuran unik karbohidrat yang membekalkan tenaga berterusan tanpa menggangu tahap gula di dalam darah.
  • Performance Drink Shaklee telah terbukti secara klinikal dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan tahap hidrat tubuh, memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina – berdasarkan ujian yang dilakukan kepada atlit berpencapaian cemerlang di Amerika Syarikat.
  • Performance Drink Shaklee tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.

Kelebihan Performance Drink :-
  • Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
  • Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
  • Ia bukannya milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
  • Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
  • Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum.

Siapa yang Memerlukan Performance Drink Shaklee…???
  • Individu yang aktif bersukan.
  • Individu yang berpuasa (diambil semasa sahur dan berbuka).
  • Individu yang menghidap gout.
  • Ibu yang menyusukan anak.
  • Individu yang kurang minum air.
  • Individu yang kerap sakit kepala.
  • Bila rasa nak demam, atau sedang demam.
  • Kanak-kanak yang demam.
  • Individu yang suka minuman ringan terutama yang berkarbonat.

Jom baca Testimoni mereka: 


Testimoni yang Kawan Husband Puan Lia UmmiIrfan  
"..Mi, sudah try PD semalam, 36km, mmg lain rasa power dia, sebelum ni 36km  2jam 10minit, semalam 59 minit, lepas tu x rasa penat pun, sebelum ni mmg tak larat nak gune chainring besar, tp semalam boleh menten chainring besar 30%, semalam naik bukit f1 steady...tq mie produk power ni.." ~ Encik Ijol 



 Haa.. ape tunggu lagi? Jom kita amalkan sekarang.. Musim panas nampaknya belum berakhir.. Jom sihat!

Jom dapatkan produk Shaklee daripada saya. Konsultasi PERCUMA & TIPS EXCLUSIVE untuk anda. COD area SEREMBAN, SENAWANG, KUALA PILAH dan yang berdekatan. Boleh hubungi saya untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Saya akan pos ke alamat anda di seluruh Malaysia.

SALIZA RAMLY (ID 956714)
FB: Sally za
FanPage:Adorable Life Zone
No Tel: 012-2979869
Email: sallyramly@gmail.com
COD area: Seremban, Senawang, Kuala Pilah
POS ke seluruh Malaysia

Post a Comment

 

THE FIRST WEALTH IS HEALTH by JIAKREATIFΞLT™