4 March 2014

Penangan ESP Shaklee.. Terbaik di Pasaran

Assalammualaikum.. lama dah tak update blog.. Agak bz dengan kelas dan kursus sejak dua menjak nih.. hii.. tp saya tak sabar nak kongsikan tentang produk OFFER bulan Mac ni.. 


ESP ESP ESP!

Testimoni pelanggan sy:

"Sally, ada ESP x? stok aku dh habis la.. ohh.. xbleh hidup la x minum ESP"

"Kak, Sedap la ESP ni.. Klu tahu awal lagi dh cuba, nati habis sy order kat akk lg ye"

"Sally, bestnye makan ESP ni. tumit kaki dah makin lembut.. kulit dah x kering mcm dulu.. Mmg terbaik la ESP shaklee ni"

"Sy dah kurang mkn skrg ni kak, sbb bila sy amalkan ESP sy rase kenyang je.. So, xperasan waktu mkn dah lepas pn.. best" 

"Kwn aku tegur muka aku makin cantik.. gebu je.. "

Tu dia penangan ESP.. Tak payah promote sgt dah.. Ramai org dh tahu kesannya yg  SUPERB tu.. 

Sape yg belum pernah tahu apa itu ESP?? haaa.. jom kita kenali dulu ape la benda nya nih.. pada yg dah tahu bleh gak tahu lg.. spy anda akan jatuh cinta .. jatuh dan jatuh  dan jatuh cinta lg dgn ESP.

ESP adalah ENERGIZING SOY PROTEIN. Sebab utama ESP tersangatla popular dan produk yang paling laris ialah kerana ESP membekalkan sumber protein. Semua tau kan badan kita perlukan sumber protein. Dalam pemakanan seharian kita sumber protein ada dalam ikan, ayam, daging. Tapi kenapa everyday kita makan lauk ayam, kita kerap juga tak sihat?? Tak cukup ke? Haaa....untuk pengetahuan, ikan, ayam, daging tu kan kita masak dulu before makan. So bila dah masak, dah kena panas api, of course kandungan protein tu akan musnah dan yang tinggal.....tak cukup untuk badan kita yang kerja kadang-kadang more than 12 hours ni.



Kalau tak cukup protein apa akan berlaku?
  •  rasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar.
  •  kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening.
  •  punca ulser perut + ulser usus.
  •  luka lambat sembuh akhirnya berparut.
  •  ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur.
  •  antibodi tak kuat. Bila kurang protein, badan tak boleh nak lawan penyakit yang datang. Kurang ketahanan.
Kalau cukup protein pula?
Macamana tau badan kita cukup protein? Kemusykilan di situ. Jadi "always play safe" ambil ESP ini sebagai pelengkap. No harm at all.


KEBAIKAN :  ESP SHAKLEE
  • Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
  • Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
  • Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
  • Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
  • Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
  • Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
  • Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
  • Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.

KEBURUKAN : ESP SHAKLEE
Kesan negative nya berlaku bila kita beli tapi tak minum , tak amalkan, tak konsiste, tak ikut arahan yang sepatutnya. Rugi nya...sedangkan mudah saja caranya. Bancuh 1 sudu besar dengan air kegemaran then siap untuk di minum. Bila semuanya tak, tak nampak hasil, kita jadi negative. Nak salahkan siapa?? haa..  jgn salahkan ESP ya.. ;p

So sekarang ni kita dah tau kebaikan ESP Shaklee dan untuk siapa. Kita dalam golongan yang mana ya? Kalau termasuk dalam golongan ingin mencuba....boleh saja.Tak memudaratkan pun.

Bulan Mac 2014 ni Shaklee OFFER adalah ESP..  meletops la bulan ni.. Ada pelanggan sy yg dh order 2 ke 3 tin sebab nak jimat.. beli utk 2 ke 3 bulan terus.. alang2 dah OFFER ni kan.. So anda yg nak cuba.. berminat nak cuba.. atau mmg dah biasa amalkan tu jom dptkan ESP dgn harga runtuh.




Jom dapatkan produk Shaklee daripada saya. Konsultasi PERCUMA & TIPS EXCLUSIVE untuk anda. COD area SEREMBAN, SENAWANG, KUALA PILAH dan yang berdekatan. Boleh hubungi saya untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Saya akan pos ke alamat anda di seluruh Malaysia.

SALIZA RAMLY (ID 956714)
FB: Sally za
FanPage:Adorable Life Zone
No Tel: 012-2979869
Email: sallyramly@gmail.com
COD area: Seremban, Senawang, Kuala Pilah
POS ke seluruh Malaysia


Post a Comment

 

THE FIRST WEALTH IS HEALTH by JIAKREATIF╬×LT™